Taalkeuze:
Netherlands English 
Informatie
  • F.A.Q.

    De 15 meest gestelde vragen over de SC2
  • Sporten

    Voor welke sporten is de Smartcap geschikt?
  • Nieuws

    Bekijk het laatste nieuws

Nieuws

Over Smartcap

Skate4AIR kiest voor Smartcap
19/11/2012
Skate4AIR kiest voor Smartcap

De deelname aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee brengt een aantal risico’s met zich mee. Er vinden regelmatig valpartijen plaats, die meestal goed aflopen maar soms ook niet. 

Arnoud Buizer, een van de initiatiefnemers van dit sympathieke project was hiervan afgelopen winter zelf het slachtoffer. Als gevolg van een val op zijn hoofd moest hij de tocht staken en belandde hij een aantal dagen in het ziekenhuis. Dit was mede de aanleiding om contact te leggen met Martien Pater van Smartcap.

Het resultaat hiervan is dat er nu 125 gele Smartcaps beschikbaar zijn voor de deelnemers aan Skate4AIR tegen een zeer schappelijke prijs. Goed voorbeeld doet goed volgen Veel succes in Oostenrijk!

---

Over Skate4AIR

Skate4AIR zamelt geld in voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte) bij kinderen. 150 schaatsers, waaronder tweevoudig Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage, doen mee aan de alternatieve elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. Iedereen kan de sportieve prestatie van de 150 schaatsers sponsoren. We zetten in op €400.000,- aan sponsorgeld. De 3e editie van Skate4AIR vindt plaats op 1 februari 2013.

Winkelwagen
Geen artikelen

Webshop