Taalkeuze:
Netherlands English 
Informatie
  • F.A.Q.

    De 15 meest gestelde vragen over de SC2
  • Sporten

    Voor welke sporten is de Smartcap geschikt?
  • Nieuws

    Bekijk het laatste nieuws

Nieuws

Over Smartcap

Van skatehelm naar smartcap
24/01/2012
In het voorjaar ga ik graag op de skates, genieten van de eerste tekenen van de zomer. Recreatie gebied Twisk is daar prima geschikt voor, dus skatehelm op, beschermers om en gaan. Ik ben niet de enige die de kriebels heeft om te genieten; fietsers, kinderwagens, honden en hardlopers overal. Op een gegeven moment moet ik uitwijken voor tegenliggers, die ook weer tegenliggers inhalen….en dat werd voor mij een duik in het gras. Ik vlieg over de kop en kan nog een judo rol maken. Dit leverde nog wel gekneusde ribben op. 

En dan is het weer oktober, de kriebels voor het ijs. Buiten ligt niets, dus gelijk de baan op. Op het ijs realiseerde ik mij opeens de val in het voorjaar; de grond was hard. Draag ik de hele zomer beschermers en een helm, sta ik op het ijs zonder ook maar iets extra’s. En ijs is hard. Vanaf die winter ben ik mijn skatehelm gaan dragen tijdens het schaatsen.

Nu, vijf jaar later, wordt het tijd voor een leuke vervanger, de smartcap; sluit beter aan bij het hoofd, aangepast aan deze sport en het oog wil ook wat!
Winkelwagen
Geen artikelen

Webshop