Taalkeuze:
Netherlands English 
Informatie
  • F.A.Q.

    De 15 meest gestelde vragen over de SC2
  • Sporten

    Voor welke sporten is de Smartcap geschikt?
  • Nieuws

    Bekijk het laatste nieuws

Nieuws

Over Smartcap

Koppie-Koppie: We hebben ons hoofd nog dankzij Smartcap
13/04/2011

De Professoren C.W. Langenberg en G.B. Goplen gingen naar de Weissensee om deel te nemen aan de alternatieve elfstedentocht. Ze gebruikten hun koppie en brachten Smartcaps als onderdeel van hun uitrusting. Daardoor kunnen ze hun hoofd nog steeds goed gebruiken.Willem Langenberg kwam in de tweede ronde in aanrijding met een stilstaande dame en kwam keihard neer op zijn heup en hoofd. Hij was enigszins verdwaasd en lag enige tijd beduusd op het ijs, maar dankzij zijn hoofdbedekking kon hij daarna toch nog 100 km afleggen.

Gary Goplen kwam in de zesde ronde voor de 10de keer in een diepe scheur in het ijs terecht en viel op de zijkant van zijn hoofd. Dankzij de SmartCap had hij geen hersenschudding, had schaafwonden rondom zijn oog, maar kon toch 100 km volbrengen.

Willem Langenberg maakte ook weer goed gebruik van de SmartCap tijdens de marathons op Sylvan Lake. Hij kwam in een scheur en viel op zijn hoofd vlak voor het stempelen en lag daar zeker 10 seconden. Hij zei: Koppie-koppie, wees op zijn helm en reed de 100 km uit (20 finishers van 50 starters).

 


Winkelwagen
Geen artikelen

Webshop