Taalkeuze:
Netherlands English 
Informatie
  • F.A.Q.

    De 15 meest gestelde vragen over de SC2
  • Sporten

    Voor welke sporten is de Smartcap geschikt?
  • Nieuws

    Bekijk het laatste nieuws

Nieuws

Over Smartcap

Ronald Pothuizen rijdt 3 x 200 km voor een goed doel
08/02/2011
Hieronder het “live” verslag van Ronald Pothuizen, die veilig is overgekomen mede dankzij de Smartcap, die door ons beschikbaar is gesteld aan hem en zijn 4 ploeggenoten. Ronald reed voor het eerst op free-skates en haalde bijna 3 kwartier van zijn PR af dat uit 2004 stamde!

U kunt nog steeds aan bijdrage doneren aan dit goede doel : een tenniscourt voor kinderen in Kiberia (Kenya). Kijk voor meer informatie op www.seriouskidsstuf.com

" De dag van gisteren was geweldig. Na de start ben ik met een grote snelle groep meegegaan en heb een zo groot mogelijke marge gecreëerd t.o.v. de negen uur grens. Ik was een beetje bang dat ik mijn energie had verspeeld en dat de laatste dag een worsteling zou worden. Gelukkig was het tegendeel waar. Het giing na 100 km geweldig waarbij ik zelf grote stukken de groep op sleeptouw kon nemen. Wat een ongelooflijk goede benen had ik. Dit alles zorgde ervoor dat ik een tijd onder de negen uur kon rijden (7:45).

Nu vraag je je misschien af of je niet bent genept. Wist die Ronald dat ie de tochten zo makkelijk onder de negen uur kon rijden? Het antwoord is NEE. Soms verbaas ik mij ook wat er mogelijk is en natuurlijk hebben we het weer niet echt tegen gehad. Maar dat het zo goed zou gaan had ik niet gedacht. Mijn record van 8:14 stond al van 2004 en al die jaren heb ik geprobeerd dit te verbeteren.

Om de serie vol te maken hierbij het filmpje van de laatste finish. ( die helm die ik op heb is voor de veiligheid ;-)  )
"


Winkelwagen
Geen artikelen

Webshop