Taalkeuze:
Netherlands English 
Informatie
  • F.A.Q.

    De 15 meest gestelde vragen over de SC2
  • Sporten

    Voor welke sporten is de Smartcap geschikt?
  • Nieuws

    Bekijk het laatste nieuws

Nieuws

Over Smartcap

Smartcap, 3 beurzen verder
26/03/2010
Smartcap SC2 heeft in december zijn entree gemaakt in de Nederlandse markt. Om de SC2 snel op meer naamsbekendheid te geven hebben we aan 3 beurzen deelgenomen.

ISPO te Munchen.
Om ook internationaal bekend te worden zijn wij in februari naar de ISPO in Munchen geweest. Zo hebben we al een aantal goede internationale contacten opgedaan en kunnen we zeggen dat de SC2 al in Zweden en Saudi-Arabie wordt verkocht.

HISWA. De Watersportbeurs van Nederland.
De SC2 is getest volgens de watersportnormen. Nu de winter tot zijn einde leek te komen was het daarom een logische stap de SC2 bij de watersportliefhebber te introduceren. Naast onze eigen stand werd de SC2 gebruikt door het Watersportverbond in de FunZone. Hier konden kinderen van alle leeftijden kennismaken met diverse watersporten waarbij ze de SC2 moesten dragen.

Resultaat: De SC2 werd zeer positief ontvangen. Niet alleen voor de ‘extreme watersporten’ als kite-surfen, wakeboarden en raften maar ook zeilscholen waren enthousiast. Met name door het lichte gewicht van de SC2 en de mogelijkheid deze op te vouwen!

Wintersportbeurs te Flevonice, Biddinghuizen.
Nu restte ons nog de SC2 bekend te maken bij de winkeliers. Tijdens de Wintersportbeurs kwamen alle wintersportwinkels niet alleen tezamen om bij te praten over het mooie winterseizoen maar ook om nieuwe innovaties te zien.
Veel winkeliers reageerden positief op de SC2 en deze zal daarom ook wijd verspreid in Nederland verkocht gaan worden.

Conclusie, de Smartcap SC2 is het nieuwe winter- en watersport accessoire van 2010-2011!
Winkelwagen
Geen artikelen

Webshop