Taalkeuze:
Netherlands English 
Informatie
  • F.A.Q.

    De 15 meest gestelde vragen over de SC2
  • Sporten

    Voor welke sporten is de Smartcap geschikt?
  • Nieuws

    Bekijk het laatste nieuws

Nieuws

Over Smartcap

Op schaatsschool de Scheg schaatsen alle instructeurs met de Sma
07/02/2010
Veilig en plezierig schaatsen…

Kunstijsbaan De Scheg geeft het goede voorbeeld!


DEVENTER – Als sportaanbieder verdiept Sportbedrijf Deventer zich in de kwaliteit van alle door ons aangeboden sporten. Op het gebied van schaatsen stelt kunstijsbaan De Scheg alles in het werk om iedereen zo veilig en prettig mogelijk te laten schaatsen. Veiligheid is een belangrijk onderdeel van kwaliteit en voor iedereen van essentieel belang.


Hoofdletsel is vaak een onderschatte blessure, welke desastreuze gevolgen kan hebben. Het is daarom van belang preventieve maatregelen te treffen. Vanaf 31 oktober a.s. geven de schaatsinstructeurs van Schaatsschool De Scheg het goede voorbeeld en werken vanaf dat moment met ‘De Smartcap’.


Deze hoofdbescherming is speciaal ontwikkeld voor de schaatser die extra bescherming wil, maar niet belemmerd wil worden in het uitoefenen van de schaatssport. Veiligheid is voor iedereen van belang en daarom zijn ‘De Smartcaps’ vanaf 31 oktober a.s. tevens te koop bij de schaatswinkel van kunstijsbaan De Scheg. Voor De Schegcard houders kent de schaatswinkel 10% korting.


Het Smartcap team is innovatief en vervolgt zijn weg om ‘De Smartcap’ nog meer verbeteren. Kunstijsbaan De Scheg houdt deze ontwikkelingen scherp in de gaten en zal hier tijdig op inspelen om indien nodig de veiligheid voor iedereen nog verder te vergroten.


Kunstijsbaan De Scheg geeft het goed voorbeeld met ‘De Smartcap’ welke garant staat voor extra bescherming om optimaal en zonder belemmering sporten!
Winkelwagen
Geen artikelen

Webshop